Havneholmen Aarhus Ø logo hvid

MEGET MERE END ET HJEM

Lej din nye lejlighed på Havneholmen, Aarhus Ø og sig ‘Ohøj’ til dit nye og spændende nabolag på Aarhus havnefront. 
MARITIME OMGIVELSER

Få ny energi af havudsigten året rundt

Der er noget helt særligt ved lyset ved vandet, og det kan du mærke, når du bor til leje på Havneholmen. Fra sommerens lyse nætter til vinterens lave sol over Aarhus. Her er du altid tæt på vandet og nye, spændende maritime omgivelser, når du færdes udenfor.
PLADS TIL ALLE

Klar til indflytning!

Jeres nye hjem på Havneholmen venter på jer – lige til at flytte ind i. Her skal I hverken bekymre jer om tilstandsrapporter eller realkreditrenter, så I kan godt begynde at føle jer hjemme. Fra nye spisesteder til nye fællesskaber – ved Havneholmen er du både tæt på grønne åndehuller, daginstitutioner, og livet ved vandet.

PANORAMA­UDSIGT

Har du spørgsmål eller lyst til en fremvisning?

Så kontakt os her, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Dine informationer vil kun blive brugt til at kontakte dig vedrørende Havneholmen.

INDBYGGET UDEAREAL

Nyd livet både ude og inde

Uanset hvor mange værelser, du vælger, får du en rummelig og lysmæssigt nuanceret lejlighed med gennemlyste opholdsrum på Havneholmen. Alle lejligheder har elevator, og altan eller adgang til terrasse, hvor du kan nyde solen, mens du lytter til havnelivet, slapper af og tanker op.
PARKERINGSKÆLDER OG PLADS TIL CYKLER OG BARNEVOGN

God plads til alle trafikanter

Aarhus Ø er planlagt som en grøn og luftig ø uden gennemkørende trafik. Du kan leje din egen P-plads i den videoovervågede parkeringskælder med elevator lige til døren. Og der er masser af plads til børn, cyklister og barnevogne ved de grønne områder, forbundet af Ø-linjen og langs vandet.
JKE-DESIGN OG HÅRDE HVIDEVARER FRA SIEMENS

Kvalitet og dansk design

Dine hårde hvidevarer fra Siemens er allerede flyttet ind og venter på, at du tager dem i brug. Sammen med det stilrene JKE-køkken er de med til at gøre dit hjem på Havneholmen både flot og funktionelt. Du skal hverken tænke på reparation eller vedligeholdelse, alt er på plads og fungerer første gang, du træder ind ad døren.

OPVASKEMASKINE, VASKEMASKINE OG TØRRETUMBLER

Bekvemmelighed i hverdagen

På Havneholmen får du hverken brug for opvaskebalje eller vasketider. Opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler er allerede på plads, når du flytter ind. Og hvis der mod forventning opstår problemer med noget af det undervejs, ringer du bare til viceværten. Det er også en af fordelene ved at leje din lejlighed på Havneholmen.

Har du spørgsmål - så giv os et ring:

NEWSEC PROPERTY ASSET MANAGEMENT

45 26 01 02

MAD OG GASTRONOMI MED HAVUDSIGT

Kom helt tæt på udviklingen på havnen

Nyd livet ved vandet og følg den spændende udvikling på Aarhus Ø og i lystbådehavnen, som ligger tæt på. Her er allerede alt fra gourmet- og delikatessebutikker til mikro-bryggerier, barer og caféer. Og der kommer meget mere til, som du kan blive first mover på. #aarhusø #havneholmenaarhus
HERLIGHEDSVÆRDI INDE OG UDE

Udendørsaktiviteter for alle

Havnebad og krabbejagt, sejlads, solbadning og gåture langs den grønne Ø-linje og havnefronten. Livet ved vandet er den perfekte legeplads for store som små. Og på Havneholmen får I tid til det hele. For helt ærligt: Hvor tror du, dine børn helst vil tilbringe en lørdag formiddag? I havnebadet eller i havecentret?

Lejligheder til leje på Aarhus Ø

Med en lejlighed på Havneholmen på Aarhus Ø kan du danne rammen om det liv, du vil have. Og der er ingen skranker mellem dig og drømmen, når du har truffet din beslutning.
5-værelses lejligheder - Havneholmen Aarhus

5-VÆRELSES LEJLIGHEDER
RUMMELIGE OG FAMILIEVENLIGE

Børneværelser eller gæsteværelser? Her er plads til alle.

4-værelses lejligheder - Havneholmen Aarhus

4-VÆRELSES LEJLIGHEDER
PLADS TIL NYE BEGYNDELSER

Er de små børn lige kommet til, eller er de store børn ved at flytte ud?

3-værelses lejligheder - Havneholmen Aarhus

3-VÆRELSES LEJLIGHEDER
IDEEL STØRRELSE TIL PAR

Er I et par, eller har du bare brug for et par værelser?

2-værelses lejligheder - Havneholmen Aarhus

2-VÆRELSES LEJLIGHEDER
MODERNE OG ÅBEN PLANLØSNING

Den perfekte start – uanset om du er single, eller I er et par.