Gennemtænkt
arkitektur

SCROLL NED OG SE MERE

En stilren velkomst til øen og byen

Kystlinien i Aarhus set fra vandsiden er et skulpturelt kunstværk af bygninger. Former, farver, størrelser og udtryk varierer, men skaber i sin helhed en harmonisk og stilren velkomst til øen og byen. Havneholmen sætter med sine slanke bygninger, niveauforskelle og alsidige facader et markant aftryk på Aarhus Øs profil.

Helstøbt arkitektur af C.F. Møller

"Byggeriet tager afsæt i den attraktive placering ud til Aarhusbugten med fuld udnyttelse af den smukke udsigt og med fokus på vindafskærmning, så også de blæsende dage kan bruges udendørs og på altanerne, " siger arkitekt Klavs Hyttel. Bygningernes forskydninger giver et spændende view, når man går langs med dem og bremser samtidig vinden. En gennemtænkt arkitektur der kæder placeringen og herlighedsværdien sammen i en designmæssig alsidig og karakteristisk helhed.

En stærk identitet

Havneholmen strækker sig mod himlen med et vertikalt udtryk. De slanke bygningskroppe i lyse, glatte overflader kontraheres med indsatte farvede partier i afdæmpede, changerende jordfarver. Til sammen skabes der en oplevelsesrig og varieret helhed med en stærk identitet.

Rummelighed og lys

Fordelene ved at have en lejlighed på havnen skal give udslag inde såvel som ude. Derfor har det været et kriterie for C. F. Møller, at lejlighederne er orienteret mod solen, så man får en rummelighed og lysmæssigt nuanceret lejlighed med gennemlyste opholdsrum.

Interesseret?

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.