Download det
du skal bruge

SCROLL NED OG SE MERE

Beboer-login

Log ind med dine lejeroplysninger og find de informationer, som du skal bruge, som beboer i Havneholmen-Aarhus.

Login

PRESSE

 

Jyllands-posten

Pensam Liv og Topdanmark Ejendom vil opføre et boligkompleks - Havneholmen - tegnet af Arkitektfirmaet C. F. Møller med 400 lejelejligheder, hvoraf 140 målrettes seniorer.

AARHUSPORTALEN

Boligkompleks på vej i ny havnebydel. Efter grønt lys fra kommunen går bygherrerne Topdanmark og PenSam snart i gang med deres byggeprojekt på havnen.

BYGTEK

Aarhus vokser mod nord! Som et af de største boligbyggerier på Aarhus Havn vil Havneholmen trække hundredvis af beboere til nordhavnen.

ARKARK

Den kommende havnebydel får attraktive boliger i et funktionelt og bæredygtigt byggeri af høj arkitektonisk kvalitet og med fine grønne opholdsarealer i et maritimt miljø.

PenSam

PenSam opfører i samarbejde med Topdanmark Ejendom 397 nye lejligheder i et moderne byggeri på Havneholmen, den nye havnebydel i Aarhus Ø.

Business Aarhus

Pensionsselskaberne Topdanmark og PenSam investerer i et nyt, stort boligprojekt på Aarhus Ø.

NCC

Nye leverum til nye beboere på Aarhus Havn. Tæt på byens puls og samtidig en del af havnens liv. Det bliver virkeligheden for de kommende beboere i Havneholmen, det nye boligbyggeri i den nordlige ende af Aarhus Havn.

C. F. Møller

Havneholmen i Aarhus kombinerer byudvikling, fokus på mikroklima og ønsket om at skabe et mangfoldigt liv ved vandet...

Aarhus Kommune

Havneholmen på Ø3 er tegnet af C.F. Møller Arkitektfirma og består af 397 lejeboliger, som er en blanding af mange forskellige boligtyper.

Datea

Datea står klar til projektudlejning af nyt boligkompleks i AarhusDatea

NCC

Moderne boligbyggeri med udsigt til Aarhus Havn. Byggeriet kommer til at bestå af knap 400 lejligheder med to til fem værelser. Lejlighederne er tænkt til udlejning.

Interesseret?

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.