Aarhus Ø
– en by i byen

SCROLL NED OG SE MERE

Et liv ved vandet

Aarhus Ø er et nyt centrum i en historisk by, og hele området er blevet transformeret til en oase af liv. Havneholmen smelter smukt sammen med en perlerække af visionære, arkitektoniske bygningsværker, der er skabt til et liv ved vandet.

Dansk hygge med et strejf af syden

Øen oser af liv. Restauranter, cafeer, butikker, snoede gadeforløb og et lille teater skaber en sydlandsk stemning, mens udkigstårn, maritime kolonihaver og et attraktivt havnebad med badehuse inviterer til dansk hygge og fællesskab.

Aarhus - en lille storby

Aarhus C. er lille i størrelse men stor i udbud. Her finder du alle shoppingtilbud, gastronomiske fristelser, biografer, museer og parker inden for en overkommelig radius.

Kreativitet & rekreativitet

På hver side af Aarhus centrum indbyder naturen til livsnydelse, aktivitet og rekreativitet. I gåafstand fra Havneholmen ligger Riis Skov, hvor du finder løberuter, udendørs træning, smukke udsigtsposter og den populære badestrand Den Permanente, hvor de friske tager en dukkert året rundt. På den anden side finder du lystbådehavnen og Tangkrogen, der tilbyder alt godt fra havet og liv på plænen med cirkus, kræmmermarkeder, kunstudstillinger og motionsarrangementer.

Interesseret?

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.